Dopřejte si jedinečný zážitek body-to-body s masérkou Scarlet

Dopřejte si jedinečný zážitek body-to-body s masérkou Scarlet post thumbnail image

Erotické masáže jsou vyhledávanou službou, prožitek mnohdy předčí i klasický pohlavní styk vzhledem k tomu, že je to procedura komplexní, kdy je klientovu tělu věnována maximální a soustředěná pozornost. Něžné hlazení a objímání dokážou rozproudit vášnivou sexuální energii natolik, že se pocit rozkoše dá stěží popsat.

Zážitky z doteků teplou ženskou dlaní jsou umocněny i pohledem na dívčí krásu a v této souvislosti si mnozí z vás možná vybaví scénu z filmu „S tebou mě baví svět“, kde Pavel Nový svým kamarádům popisuje tělo své partnerky jako naprosto dokonalý sedmý div světa.

body to body

Body To Body

Masérka Scarlet https://mataharisalon.cz/cs/scarlet je překrásná, dopřeje vám pohled na sedmý div světa – na všechny ty smyslné křivky boků, ňader a hýždí a něžné tváře, ovšem zkuste zaměřit pozornost i na její bříško. V jeho samotném centru se nachází velmi erotogenní zóna – bod, který je umístěn, ne náhodou, v samotném těžišti těla – pupík.

Pokuste se soustředit svůj prožitek na její (i na své) bříško, což je možné zvláště při technice „body-to-body“. Pupík je jednou z nejsilnějších energetických „čaker“ a právě zde si můžete předávat navzájem energii a umocnit zážitek z erotické masáže přímo exponenciálně.

Pupík přitisknutý na pupík byl oblíbeným dějstvím milostné předehry již ve starověku, zvláště Římané si dobře uvědomovali jeho přednosti, tak proč nevyužít přirozené stavby lidského těla k tomu, abychom si z masáží odnesli maximum?

dvě dívky

Masáže pro ženy

Masérské salóny nenavštěvují pouze muži, procedury jsou výbornou příležitostí pro dosažení vrcholné rozkoše i pro ženy. Ty jsou navíc obdařeny lepší intuicí, snáze vyjadřují své pocity a dávají jim volnější průchod. Pro ženskou citlivost je body-to-body (mimochodem, oblíbená technika masérky Scarlet) skvělou příležitostí k uvolnění napětí a stresu, odhození všedních starostí, doplnění vydané energie, což celkově přispívá k ozdravnému procesu pro tělo i duši.

Related Post