Originalita na prvním místě

Originalita na prvním místě post thumbnail image

Často si říkáte, že byste měli s rodinou zkusit něco skvělého, nového a neotřelého? Nechcete spadnout do stereotypu a na druhou stranu, i když už máte trochu odrostlejší děti, chcete s nimi trávit čas, dokud chtějí ony? Tomu naprosto rozumíme a máme pro vás skvělou nabídku, kterou určitě oceníte. Co kdybyste vyzkoušeli escape games Pardubice, které nabízí doslova netušené možnosti?
Jedná se o vybavené místnosti, v kterých hrajete únikovou hru.

směr

Budete na hodinu zavřeni, zamčeni do této místnosti a vaším úkolem bude dostat se ven. To zvládnete jen pomocí vodítek, která se v místnosti skrývají, ale rozhodně nejsou patrná hned na první pohled. Bude to chtít zapojit mozkové závity, dát si záležet na tom, abyste nic nepřehlédli a hlavně dobře spolupracovat jako tým. http://www.havelholasek.cz/tym

Tyto hry jsou často využívány i jako teambuilding, díky kterému se skupina lépe sžije a v práci pak může mít daleko lepší výsledky. Neváhejte dlouhou dobu a vyzkoušejte něco nového, neotřelého a něco, co by mohlo bavit nejen celou rodinu, ale třeba i vaše přátele.

Nejen pro milovníky fantasy

Někdo tvrdí, že je to akce pro milovníky fantasy. Určitě také, ale rozhodně bychom to neuváděli jen pro takovou skupinu lidí. Nejedná se o žádný LARP, kde byste se převlékali za elfy a rytíře, ale o takřka detektivní hru, ve které každý může ukázat své schopnosti, šarm a důvtip.

gang

Nečekejte na nic dlouho, tyto hry na vás čekají ve všech větších městech v naší republice, a jsou opravdu rozmanité. Pokaždé můžete zažít něco jiného, nového a nezapomenutelného.

Pokud byste do toho nechtěli jít sami, nebo chtěli jen zkrátka někoho potěšit, můžete zakoupit dárkový voucher, díky kterému se někomu rozsvítí úsměv na tváři.

Related Post

HashtagyHashtagy

Přejete si, abyste měli urychlenou vaši práci a nemuseli se zdržovat při přidávání všechno fotek s tím, co k nim napíšete? My pro vás máme opravdu skvělou nabídku, která vám