Dárek (jako) na zavolanou

Představte si, že jste pozváni na nějakou společenskou událost, se kterou jste předem vůbec nepočítali. Přijedete například na první návštěvu ke své nastávající a tam se dozvíte, že vaše budoucí tchyně slaví narozeniny. To je problém. Určitě chcete udělat pro budoucnost co nejlepší dojem.

  • Je tedy zapotřebí se ukázat jako dokonalý muž, který rozhodně v širokém dalekém okolí nemá konkurenci.

Jenže potíž je v tom, že rodina vaší přítelkyně bydlí v Horní Dolní a tam rozhodně po nějakém obchodě není ani památka. Vlastně jedna ano. Je tu zabedněná prodejna koloniálního zboží, která vypadá jako z první republiky. Co si teď počít?

váza na louce

  • Můžete zkusit proniknout dovnitř a snažit se najít cokoliv vhodného.
    • Ale to je asi nesmysl.
    • Protože, i kdyby se tam našla nějaká zapomenutá bonboniéra, tak by to s ní asi nedopadlo dobře. A následně i s potencionální tchyní.

MÁTE JEDINOU ŠANCI. Přinést nějakou květinu. Kapradiny a traviny, které prorůstají podlahou, asi nebudou tím pravým, a tak bývalou prodejnu raději opustíme a vydáme se do světa internetu.

Květiny v den všední i ve svátek

Jestliže ještě nejsou čtyři hodiny odpoledne, pak máte vyhráno. Tak rychle vyberte tu nejvhodnější kytici a můžete ji poslat. Zásilková služba ji doručí ještě týž den. A to do jakéhokoliv města v České republice. Ale rozhodně by to nebyl problém ani v jiných zemích světa.

  • Tam by ale obdarovanému přišly jeho květiny až do domu až druhý den.
  • Nebo bychom spíše měli říci, že by přišly druhý den.

voňavé růže

Vaše pozornost může někomu udělat radost nejen ve všední dny, ale také o víkendech a svátcích. A to od deváté hodiny ranní až do osmé hodiny večerní. Stačí zadat do objednávky několik důležitých údajů, kterými jsou samozřejmě čas doručení a adresa příjemce. Pak jen zaplatit buď platební kartou, převodem na účet nebo službou PayPal.

Related Post

Reklama na tričkuReklama na tričku

Reklamní materiál anebo reklamní textil je vždycky velice důležitý, pokud vlastníte nějakou firmu. Já sama, když můj přítel pracoval ve firmě, kde také používali reklamní materiály a reklamní věci, tak